Logo & drukwerk

Logo & drukwerk

Wil je een logo, visitekaartje of zelfs een complete huisstijl?
Wij zijn een ALL-IN marketing bureau en hebben al ruime ervaring met logo’s, complete huisstijlen en allerlei ander grafisch werk. Dat betekent dus dat je niet alleen voor een website bij ons terecht kan, maar ook voor logo’s en ander drukwerk.

Hier vind je een kleine greep uit ons logo portfolio:

Complete huisstijl voor een scherpe prijs
Er zijn bedrijven die honderden euro’s voor logo’s vragen. Wij begrijpen dat niet iedereen dit kan betalen. Daarom hebben wij vaste prijzen voor alle huisstijl elementen waar wij je mee kunnen helpen. Dat houdt in dat je voor een vaste prijs bijvoorbeeld een strak logo kan laten ontwikkelen om je nieuwe website naar een hoger niveau te tillen! Meer over je logo laten ontwerpen.

Mogen wij je huisstijl ontwerpen?
Wil je meer weten over de huisstijlen die ontwerpen? Wij vertellen je er graag meer over! Vraag een vrijblijvende offerte aan en kom te weten wat we voor je kunnen doen. Maak gebruik van ons offerteformulier onderaan deze pagina en vertel ons bij de opmerkingen wat je zoekt. Wil je ook dat naar je website kijken? Geef deze dan meteen aan ons door.

Kenmerken van een goed logo?
Een logo moet een aantal kenmerken voldoen:

  • Een logo moet tijdloos zijn: het is natuurlijk niet de bedoeling dat je logo slechts een jaar of twee meegaat Een goed logo gaat lang mee.
  • Een logo is origineel: je wilt voorkomen dat je logo lijkt op een ander, laat staan dat er mogelijk sprake is van plagiaat.
  • Je logo moet eveneens passen bij de branche waarin je werkzaam bent: een logo voor een kinderdagverblijf is anders dan een logo voor een advocatenkantoor of boekhouder.
  • Eenvoud is goed: een eenvoudig logo wordt beter onthouden, is herkenbaar en daarom zeer effectief.
  • Je logo is overtuigend ongeacht waar het gebruikt voor gaat worden> Denk aan een bedrijfsauto, drukwerk of wanneer je logo in één kleur wordt afgebeeld.
  • Een goed logo vertelt wie je bent en wat je doet of goed in bent.
  • De naam moet je na 1 keer zien onthouden.

Bekijk hier onze portfolio om een indruk te krijgen van onze gerealiseerde logo`s voor diversen klanten in onze portfolio.

 

 

HELP! Ik heb een website nodig. Er komt zoveel op me af”

GEEN NOOD. Wij zijn er om je te helpen en REGELEN ALLES van A tot Z.

Laat je INSPIREREN door onze

WEBSITE voorbeelden

Jouw bedrijf verdient een fantastische website. Maar als online marketing specialisten gaan we graag een stap verder. Je website heeft een perfecte techniek en opbouw voor Google en door onze jarenlange ervaring in menselijk gedrag en conversie weten wij websites te maken die echt aanzetten tot actie. Bekijk onze portfolio en laat je overtuigen.

Stel je vraag of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE

    Omdat je het goed geregeld wil hebben!

Wij hebben vele jaren ervaring in de realisatie van websites, huisstijlen en online marketing. Door deze ervaring en onze slimme aanpak, bieden wij een hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs vergeleken met veel van onze concurrenten. Je kunt bij ons een goedkope website laten maken die de uitstraling en kwaliteit heeft van een dure maatwerk website. Binnen 2 weken is je website live! Je website heeft de juiste techniek voor optimale vindbaarheid in Google. Natuurlijk kun je je website zelf eenvoudig aanpassen met ons websitebeheersysteem.

Protense

Bent u op zoek naar een webdesign bureau om een website te laten maken? Kies dan Protense als uw website bouwer! Benieuwd naar wat de kosten zijn van het laten maken van een website? Bij Protense hanteren wij de scherpste prijs voor een professionele website!

Contact

☏ +31 (0)85-2017545
✉ website@protense.nl
Protense
    Postbus 273
    5060 AG Oisterwijk

Algemeen

Protense is onderdeel van Multi Solutions Groep
KVK 62856685

Protense.nl