Website

Iedere ondernemers of verengingen een website
Tegenwoordig heeft ieder bedrijf of instellingen informatie die ze willen delen met klanten of bezoekers. 80% van de bevolking raad eerst het internet alvorens in gesprek te gaan met bedrijven over de mogelijkheden, prijzen. Om deze reden is het belangrijk, ofwel een verplichting om een website met goede informatie en een goede indruk te kunnen achterlaten. Bezoekers van de website willen binnen 2 seconden een positief gevoel krijgen van je onderneming en besluiten dan of ze je website verder bezoeken.

Website huisstijl
Een website bouwen begint met het bedenken van je boodschap of doel hiervan. Het opstellen van je huisstijl, logo, kleuren en vormgeving zijn belangrijke onderdelen die vooraf duidelijk in kaart worden gebracht alvorens een begin te maken aan het bouwen van je website. Protense maakt website ontwerpen om vooraf een duidelijk stappenplan in kaart te brengen.

WordPress CMS en plugins
Protense bouwt uitsluitend website in wordpress opensource CMS. WordPress is allang niet meer het platvorm voor je BLOG zijn. WordPress is perfect voor het maken van een SEO vriendelijk websites met mooie grafische mogelijkheden en een uitgebreid programma aan plugins. De hele wereld werkt aan het verbeteren van wordpress omgeving en lanceren nieuwe updates en plugin om de mogelijkheden en stabiliteit eindeloos te maken. Het eenvoudig en juist inrichten van een wordpress website geeft gegarandeerd rendement en bezoekers. Afhankelijk van je concurrentie op internet zal je website snel zichtbaar zijn op pagina 1 van google.

De eerste stap is samen brainstormen
Een website traject begint eerst altijd met een goed gesprek! Samen nemen we de wensen door en brainstormen hierover. Natuurlijk stellen we de juiste vragen en zijn we daarbij ook kritisch op een gezonde manier. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte met de vaste module prijzen. Met andere woorden: duidelijkheid vooraf! In deze offerte vind je ook een indicatie voor aanvang van de realisatie van je website.

Een doelbewuste aanpak!
Voor elk website hebben wij altijd hetzelfde uitgangspunt: een efficiënte aanpak! De online strategie moet meer klanten en verkoop realiseren. We zorgen voor een website die gericht is op vindbaarheid en uitstraling van je onderneming. Wij communiceren open en duidelijk zodat ook jij begrijpt wat we gaan doen of mee bezig zijn. Samen naar een top resultaat!! Dat gaan we doen, neem snel met ons contact op voor het plannen van een eerste kennismaking.

HELP! Ik heb een website nodig. Er komt zoveel op me af”

GEEN NOOD. Wij zijn er om je te helpen en REGELEN ALLES van A tot Z.

Laat je INSPIREREN door onze

WEBSITE voorbeelden

Jouw bedrijf verdient een fantastische website. Maar als online marketing specialisten gaan we graag een stap verder. Je website heeft een perfecte techniek en opbouw voor Google en door onze jarenlange ervaring in menselijk gedrag en conversie weten wij websites te maken die echt aanzetten tot actie. Bekijk onze portfolio en laat je overtuigen.

Maak een AFSPRAAK of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Omdat je het goed geregeld wil hebben!


Wij hebben vele jaren ervaring in de realisatie van huisstijlen, websites en online marketing. Door deze ervaring en onze slimme aanpak, bieden wij een hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs vergeleken met veel van onze concurrenten. Je kunt bij ons goedkoop een huisstijl laten ontwerpen die een professionele uitstraling heeft. Wij werken volgens de gemaakt afspraken en geen gedoe! Onze werkzaamheden hebben de juiste looks en zijn geschikt voor je website of drukwerk.

Mogen wij met je meedenken? Neem dan contact op.