Online marketing

Online marketing voor meer klanten?
Laat je bedrijf groeien met effectieve  onlinemarketing. Wij zorgen voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten. Wij hebben al vele jaren ervaring en kennis in huis om je te helpen. Op vele manieren kunnen wij je business laten groeien. Samen bepalen we de perfecte strategie. Wat kunnen wij voor je betekenen? We kunnen je  hoger in Google zetten, een Google Adwords campagne inrichten, starten met Remarketing, de conversie van je website verhogen, een Social media, campagnes opzetten, nieuwsbrieven schrijven en nog veel meer. Wellicht zeggen al deze termen je niet direct wat. Lees hier meer over onze mogelijkheden en neem contact op.

Gratis website en internet marketing scan
Je wilt weten waar je staat ten opzichte van je concurrenten? Wat is de beste strategie om te zorgen voor meer klanten? Laat ons je website en internet marketing scan uitvoeren. We brengen duidelijk in kaart waar je kansen liggen! Neem contact met ons op voor een gratis scan.

Hoger in Google
Je kunt op twee manieren hoger in Google komen. Via Google AdWords (betaald adverteren via Google) of door hoog in de normale zoekresultaten te komen (SEO). Meer dan 98% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Inzetten op Google via online marketing zorgt voor nieuwe potentiële klanten die je website bezoeken. Dit kun je allemaal bijhouden in Google Analytics. Mocht je daar hulp bij nodig hebben; wij zijn er om je hierbij te helpen of te ontzorgen.

Remarketing
Mensen maken vaak niet direct een beslissing op het internet. Ze zijn in de oriëntatiefase. Met Remarketing doe je het volgende: zodra mensen op de website geweest zijn plaatsen we een cookie op hun computer. Vervolgens kunnen we je bezoekers volgen op het internet. In een juiste dosering worden zeer herkenbare banners getoond. De kracht van herhaling wordt toegepast. Zodra mensen wel in de beslissingsfase zitten is er een veel grotere kans dat ze jou kiezen dan een ander. Uit onderzoek blijkt dat Remarketing zorgt voor 70% meer kans op leads/verkoop.

Website conversie verhogen
Je krijgt bezoekers naar je website maar deze worden niet omgezet in klanten? Dit kan aan allerlei zaken liggen. Mensen zijn op het internet heel vluchtig. In enkele seconden bepalen ze of ze verder zoeken of contact opnemen. De kleinste details zorgen voor bezoekers die je website weer verlaten. Afbeeldingen die je doelgroep niet aanspreken, teksten die niet (fijn) leesbaar zijn, te weinig of niet de juiste contactmogelijkheden. Laat ons je website verbeteren voor een hogere conversie.

HELP! Ik zoek marketing voor mijn website. Er komt zoveel op me af”

GEEN NOOD. Wij zijn er om je te helpen en REGELEN ALLES van A tot Z.

Laat je INSPIREREN door onze

WEBSITE voorbeelden

Jouw bedrijf verdient een fantastische website. Maar als online marketing specialisten gaan we graag een stap verder. Je website heeft een perfecte techniek en opbouw voor Google en door onze jarenlange ervaring in menselijk gedrag en conversie weten wij websites te maken die echt aanzetten tot actie. Bekijk onze portfolio en laat je overtuigen.

VRAAG de prijslijst of een VRIJBLIJVENDE OFFERTE aan

Omdat je het goed geregeld wil hebben!

Wij hebben vele jaren ervaring in de realisatie van huisstijlen, websites en online marketing. Door deze ervaring en onze slimme aanpak, bieden wij een hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs vergeleken met veel van onze concurrenten. Je kunt bij ons goedkoop een huisstijl laten ontwerpen die een professionele uitstraling heeft. Wij werken volgens de gemaakt afspraken en geen gedoe! Onze werkzaamheden hebben de juiste looks en zijn geschikt voor je website of drukwerk.
Mogen wij met je meedenken? Neem dan contact op.