Veelgestelde-vragen

Veelgestelde vragen

Wat mag ik van mijn nieuwe website verwachten?

Je krijgt van ons een complete professionele website. Wij regelen alles van A tot Z. Je kan natuurlijk zelf keuzes maken wat je precies door ons laat doen maar wij leveren de website compleet werkend aan je af.

– Je kan zelf via het CMS nog meer teksten, foto’s en video’s in je website plaatsen.

Kijk verder: Wat krijg ikPrijzen

Wat moet ik zelf regelen?

In principe geef je zelf je wensen aan en lever je afbeeldingen en teksten aan. Natuurlijk kunnen wij dit tegen een meerprijs ook voor je regelen. Het schrijven van teksten is een belangrijk onderdeel van de vindbaarheid van je website.

Is mijn website goed vindbaar in google?

Na het bouwen van je website is het belangrijk de zoekmachines te voorzien van website informatie. Google gaat je website indexeren en waarderen.
Wij maken je website zo dat zoekmachines met gemak je website kunnen lezen en opnemen. Zo zal je goed gevonden worden.

Bij afname van je website kun je door ons de online marketing verder laten uitwerken. Wij zorgen ervoor dat je website snel en goed zal worden gevonden. Natuurlijk hebben we hier wel je hulp bij nodig. Maandelijks gaan we overleg om de resultaten te bespreken.

Kijk verder: Online marketingOnderhoud abonnement

Kan ik straks mijn website zelf aanpassen?

Dat is natuurlijk mogelijk. Je website beheersysteem is een systeem waarmee je zelf je website kunt aanpassen (wordpress). Iedereen kan hiermee werken! Veel websitebouwers werken met ingewikkelde systemen (bv Joomla of zelfbouw). Deze zijn heel complex. Als je niet technisch bent, moet je vaak eerst op cursus of bij elke wijziging het lesboek erbij pakken.

Wij werken met WordPress. Met dit systeem ben je met twee muisklikken bij elke belangrijke functie. Een tekst aanpassen op je pagina gaat heel eenvoudig. Het resultaat zie je direct op de website. Ook pas je heel eenvoudig het menu van je website aan of maak je nieuwe pagina’s. Updates aan wordpress gaat eenvoudig en met regelmaat. Zo loop je altijd mee met nieuwe ontwikkelingen. Kom je er toch even niet uit? Wij kunnen je een training geven hoe je het beste met je website kunt omgaan.

Ben ik zelf eigenaar van mijn domein en mailadres?

Je bent en blijft zelf eigenaar van de domein. Wij staan wel vaak vermeld als technisch contactpersoon. Het is niet verplicht om de domein via ons te regelen, ja mag dit ook in eigen beheer doen.  Het beheer van je mail is afhankelijk van je abonnement of afspraken die we met elkaar maken.

Gaat het betalen van de campagnes of klik tegoeden ook via jullie?

Wij richten en beheren alleen het account. U sluit zelf de overeenkomst en machtiging af met desbetreffende platvorm voor betaling van de maand, klik of campagne vergoedingen. Wij houden wel rekening met u budget.

Hebben jullie ook een soort van klantenservice, support?

Kom je ergens niet uit of wil je meer informatie? Wij staan klaar om je te helpen. Dit kan een vraag zijn over het gebruik van ons systeem of iets heel anders. Misschien wil je wel meer weten over social media of online marketing. Wij kunnen je ondersteunen in duidelijk een begrijpelijk taal.

Contact opnemen: Contactformulier

 

Wat is looptijd van een abonnenent?

Bij een onderhoudsabonnement van uw website hanteren wij de volgende voorwaarden:
– Betalingen per 2 maanden, binnen 14 dagen na factuurdatum
– Minimale looptijd van 6 maanden
– Opzegbaar 2 maanden voor verlengingsdatum
– Betalingen zijn vooruit

Heb je vragen?


Bel ons op 085-2017545 tijdens kantooruren. Of vul onderstaande formulier in:

HELP! Ik heb een website nodig. Er komt zoveel op me af”

GEEN NOOD. Wij zijn er om je te helpen en REGELEN ALLES van A tot Z.

Laat je INSPIREREN door onze

WEBSITE voorbeelden

Jouw bedrijf verdient een fantastische website. Maar als online marketing specialisten gaan we graag een stap verder. Je website heeft een perfecte techniek en opbouw voor Google en door onze jarenlange ervaring in menselijk gedrag en conversie weten wij websites te maken die echt aanzetten tot actie. Bekijk onze portfolio en laat je overtuigen.

Stel je vraag of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE

    Omdat je het goed geregeld wil hebben!

Wij hebben vele jaren ervaring in de realisatie van websites, huisstijlen en online marketing. Door deze ervaring en onze slimme aanpak, bieden wij een hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs vergeleken met veel van onze concurrenten. Je kunt bij ons een goedkope website laten maken die de uitstraling en kwaliteit heeft van een dure maatwerk website. Binnen 2 weken is je website live! Je website heeft de juiste techniek voor optimale vindbaarheid in Google. Natuurlijk kun je je website zelf eenvoudig aanpassen met ons websitebeheersysteem.

Protense

Bent u op zoek naar een webdesign bureau om een website te laten maken? Kies dan Protense als uw website bouwer! Benieuwd naar wat de kosten zijn van het laten maken van een website? Bij Protense hanteren wij de scherpste prijs voor een professionele website!

Contact

☏ +31 (0)85-2017545
✉ website@protense.nl
Protense
    Postbus 273
    5060 AG Oisterwijk

Algemeen

Protense is onderdeel van Multi Solutions Groep
KVK 62856685

Protense.nl