Veelgestelde vragen

Wat mag ik van mijn nieuwe website verwachten?

Je krijgt van ons een complete professionele website. Wij regelen alles van A tot Z. Je kan natuurlijk zelf keuzes maken wat je precies door ons laat doen maar wij leveren de website compleet werkend aan je af.

– Je kan zelf via het CMS nog meer teksten, foto’s en video’s in je website plaatsen.

Kijk verder: Wat krijg ik | Prijzen

Wat moet ik zelf regelen?

In principe geef je zelf je wensen aan en lever je afbeeldingen en teksten aan. Natuurlijk kunnen wij dit tegen een meerprijs ook voor je regelen. Het schrijven van teksten is een belangrijk onderdeel van de vindbaarheid van je website.

Is mijn website goed vindbaar in google?

Na het bouwen van je website is het belangrijk de zoekmachines te voorzien van website informatie. Google gaat je website indexeren en waarderen.
Wij maken je website zo dat zoekmachines met gemak je website kunnen lezen en opnemen. Zo zal je goed gevonden worden.

Bij afname van je website kun je door ons de online marketing verder laten uitwerken. Wij zorgen ervoor dat je website snel en goed zal worden gevonden. Natuurlijk hebben we hier wel je hulp bij nodig. Maandelijks gaan we overleg om de resultaten te bespreken.

Kijk verder: Online marketing | Onderhoud abonnement

 

Kan ik straks mijn website zelf aanpassen?

Wij werken met WordPress. Met dit systeem ben je met twee muisklikken bij elke belangrijke functie. Een tekst aanpassen op je pagina gaat heel eenvoudig. Het resultaat zie je direct op de website. Ook pas je heel eenvoudig het menu van je website aan of maak je nieuwe pagina’s. Updates aan wordpress gaat eenvoudig en met regelmaat. Zo loop je altijd mee met nieuwe ontwikkelingen. Kom je er toch even niet uit? Wij kunnen je een training geven hoe je het beste met je website kunt omgaan.

Ben ik zelf eigenaar van mijn domein en mailadres?

Je bent en blijft zelf eigenaar van de domein. Wij staan wel vaak vermeld als technisch contactpersoon. Het is niet verplicht om de domein via ons te regelen, ja mag dit ook in eigen beheer doen.  Het beheer van je mail is afhankelijk van je abonnement of afspraken die we met elkaar maken.

Gaat het betalen van de campagnes of klik tegoeden ook via jullie?

Wij richten en beheren alleen het account. U sluit zelf de overeenkomst en machtiging af met desbetreffende platvorm voor betaling van de maand, klik of campagne vergoedingen. Wij houden wel rekening met u budget.

Hebben jullie ook een soort van klantenservice, support?

Kom je ergens niet uit of wil je meer informatie? Wij staan klaar om je te helpen. Dit kan een vraag zijn over het gebruik van ons systeem of iets heel anders. Misschien wil je wel meer weten over social media of online marketing. Wij kunnen je ondersteunen in duidelijk een begrijpelijk taal.

Contact opnemen: Contactformulier

 

Wat is looptijd van een abonnenent?

Bij een onderhoudsabonnement van uw website hanteren wij de volgende voorwaarden:
– Betalingen per 2 maanden, binnen 14 dagen na factuurdatum
– Minimale looptijd van 6 maanden
– Opzegbaar 2 maanden voor verlengingsdatum
– Betalingen zijn vooruit

Laat je INSPIREREN door onze

PORTFOLIO en mogelijkheden.

Jouw bedrijf verdient een fantastische uitstraling. Maar als specialisten gaan we graag een stap verder. Je bedrijf krijgt een perfecte uitstraling die overal in stijl zal worden doorgezet. Door een jarenlange ervaring  weten wij websites, logo, brochures te maken die echt aanzetten tot actie. Bekijk onze portfolio en prijzen en laat je overtuigen.

Stel je vraag of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Omdat je het goed geregeld wil hebben!


Wij hebben vele jaren ervaring in de realisatie van huisstijlen, websites en online marketing. Door deze ervaring en onze slimme aanpak, bieden wij een hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs vergeleken met veel van onze concurrenten. Je kunt bij ons goedkoop een huisstijl laten ontwerpen die een professionele uitstraling heeft. Wij werken volgens de gemaakt afspraken en geen gedoe! Onze werkzaamheden hebben de juiste looks en zijn geschikt voor je website of drukwerk.
Mogen wij met je meedenken? Neem dan contact op.